30 dagen niet goed geld terug!

De klant voorop

Codyco doet haar uiterste best om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doen wij door zo eerlijk en transparant mogelijk te werken. Als hostingprovider houden wij niet van kleine lettertjes en verborgen kosten, want wij willen dat jij als klant helemaal tevreden bent en niet achteraf extra rekeningen ontvangt. 


Ben je tevreden, vertel het anderen. Ben je niet tevreden? Vertel het ons! Wij helpen je graag. Maar mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met onze diensten, of passen onze diensten niet bij jouw wensen, dan bieden we jou een niet-goed-geld-terug garantie. Deze garantie bieden wij tot 30 dagen na aanschaf. Jouw hosting pakket wordt onder deze garantie omgezet naar uitsluitend een domeinnaam, waarna we het resterende bedrag aan jou retour sturen. Onze pakketten kan je dus zorgeloos proberen! 


Helaas komen domeinnamen niet in aanmerking voor deze regeling, omdat deze altijd voor een jaar dienen te worden geregistreerd bij een overkoepelende organisatie. Ook Codyco heeft zich aan deze regeling te houden. Jij blijft dus zelf eigenaar van het domein tot de vervaldatum, waarna deze niet wordt verlengd, tenzij jij anders aangeeft. 
Voor meer informatie over deze garantie of bij vragen over onze producten vragen we je contact op te nemen met ons.